...jeg hater å bli holdt rundt.

Jeg sitter i stuen. Ute er det nesten mørkt nå. Jeg leser i en bok, ordene flyr forbi, jeg klarer ikke at dem til meg. Rett og slett. Så spiller maccen min sangen han som er kvar alltid har sunget for meg. Som han sang for meg da vi dro hjem til ham. " Jeg synger den ikke for noen andre enn deg" sa han. Og han så på meg på samme måte som før da han sang den, så meg i øynene på de riktige stedene. Og jeg satt med tårer i øynene og jeg vet ikke om det var mest vondt eller mest godt. Så sang han sangen jeg forbinder mest med ham. Den jeg søkte opp på youtube for å komme på hvordan hele var. Og han sang den like lyst som vanlig. Jeg klarte ikke be han legge den ned, sånn som jeg vet jeg skulle. Men jeg hørte nå i allefall på alle ordene. For første gang. 

Han med de grønne øynene ringte meg samme natt og for første gang slår det meg at jeg savner ham. Og at vi faktisk har det utrolig fint sammen. Men at jeg bare kjølner ned alt. Kanskje jeg snart skal slutte med det og ta til meg alt den vakre gutten gir og gir. Som jeg bare støter bort. 


Så nå sitter jeg hjemme i sofaen min og venter på min kjekke kjæreste med grønne øyne som jeg egenltig har det utrolig bra med. Jeg må bare tillate meg å ha det bra med ham. Og godta at jeg og han som er kvar ikke er mer. Han vil og jeg vil, men vi vil det ikke nok noen av oss. Eller, jeg vil ikke nok. For da han ba meg sove i sengen hans, sa jeg nei. Fordi jeg plutselig tenkte på ham med de grønne øynene. Og at det er ham jeg vil ligge inntl.

Når han kommer hit i kveld skal jeg krabbe godt inn i armkroken hans og bare slappe av. Og når vi legger oss i kveld skal han ligge bak meg og holde rundt meg. Jeg har løyet og sagt at jeg hater å bli holdt rundt. Nå er det slutt på det. 

Én kommentar

:)

08.jun.2009 kl.10:39

Herliiig

Skriv en ny kommentar

hits