Vil jeg det?

Jeg begynte å skrive her for å få en ny begynnelse. For å slippe alle spørsmål om hva som skjedde. For å slette ham fra minnet mitt. Hvor dum var jeg...

Et halvt år har gått nå. Hvor ble det av? Jeg har flyttet, fått drømmejobben, fått en kjæreste, fått masse skryt, fått anerkjennelse, fått ferie. Men hjertet mitt har jeg ikke fått tilbake. Ikke hele. Og jeg sloss ikke for det mer. Jeg håper det bare kommer tilbake, litt etter litt. Jeg vet ikke om jeg savner ham lengre, og oss, eller om jeg bare er vant til å savne ham og oss.Jeg aner ikke hva jeg føler og jeg er møkklei av å prøve å finne det ut. Så, nå gidder jeg ikke det mer. Jeg bare håper at det går over og at jeg en dag ikke tenker navnet til han som er kvar før jeg tar det i meg og sier navnet på ham med de grønne øynene. 

Problemet er bare hva som skjer den dagen jeg ikke holder på å si navnet hans, kan se dansede par uten å få tårer i øynene, lukte parfymen hans uten å tenke på ham. Er det først da jeg har mistet ham fullstendig? Og så kommer jo det skumleste med det hele; Vil jeg det? Vil jeg egentlig glemme ham?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits