Jeg leker med ilden her

"Savner du ham?" spør han plutselig. Det er lørdag kveld, telysene lyser opp rommet og vinglassene trenger snart påfyll.Det stikker til i hjertet. "Nei" sier jeg, men greier ikke så ham i øynene. "Hvordan vet du hvem jeg mener?" Spørsmålet eksploderer i ansiktet mitt. Shit. "Jeg bare regnet med..."jeg snur meg mot ham og stemmen min dør ut. Øynene hans lyner. "SÅ, hvem er det du ikke savner da?". Stemmen hans er farlig kald og behersket, men jeg hører at han anstrenger seg for å holde den rolig. Det føles som hele verden står stille samtidig som tiden går rasende fort. Hva sier jeg nå? At jeg ikke vet? At jeg ikke tror at jeg gjør det? At jeg ikke gjør det? "Nei, jeg savner ikke ham som er kvar om det var det du lurte på" sier jeg. "Fint" svarer han, tvert. 

Så sitter vi bare sånn, stille. Han i sofaen og jeg på puffen. Jeg har slettet alle meldinger, bilder, mailer, alt. Kan han ha sett det på meg? Er det så tydelig at jeg rives opp innvendig hver gang jeg tenker på ham? Og ennå værre; Han og henne... Men jeg har jo ikke sagt noe, tvinger tårer tilbake og bytter dem ut med smil og kyss. Hvordan kan han likevel vite det?

"Jeg tror ikke det heller" sier han plutselig. "Jeg måtte bare høre deg si det. Jeg vil ikke miste deg. Og i hverfall ikke tilbake til ham".  Han reiser seg, setter seg bak meg og holder rundt meg. Hardt, lenge. "Jeg elsker deg" hvisker han ned i håret mitt. 

Jeg leker med ilden her. 

2 kommentarer

spindelsinn

12.jul.2009 kl.20:13

hvor lenge klarer du å holde ut?

Pikekyss

03.okt.2009 kl.01:11

Jeg leker med ilden selv...jeg nærmest DØR av denne bloggen;gråter og gråter. jeg leser om meg selv!

Skriv en ny kommentar

hits