''The hardest thing to do is watch the one you love, love someone else"

Bildet av de to sammen spilles i hodet mitt om og om igjen. Og det gjør så vondt. Det er like sårt som et skrubbsår. Han som holder armen rundt henne, hun som lener seg mot ham. Hvorfor holder du rundt henne?

Jeg kan late som for hele verden at jeg synes det er SÅ koselig at de er sammen, men jeg synes jo egentlig ikke det. Hvorfor er du sammen med henne?

Du lånte en av mine favorittbøker en gang. Jeg har lest den så mange ganger at den er slitt og i margen har jeg skrevet små notater. Du lo av meg for det, at jeg skriver ting i bøker, og tullet med at jeg aldri kunne gi bort bøkene mine for da vil halve livet mitt brettes ut også... Men så leste du denne boken, den uken jeg var i london, og du ringe meg hver kveld og savnet meg. Og siste kvelden før jeg skulle komme hjem sa du at du skjønte hvorfor jeg skriver ting i margen på bøkene, og at jeg burde sende dem til forfattern med alle notatene mine. Det var den fineste boken du hadde lest, sa du. Men det var pga. mine smånotater. Bakerste siden i boken er tom, og der skrev du;

''The hardest thing to do is watch the one you love, love someone else"

....visste du hvor rett du hadde da du skrev det 27.08.08? For det er den vondeste følelsen i verden...

11 kommentarer

30.aug.2009 kl.16:19

Du skriver utrolig vakkert!

sukkerkyss

01.sep.2009 kl.22:38

Oi, tusentakk, så koselig å høre, nå ble jeg glad :) Nei, denne kjærligheten skal visst ikke være så lett som de skal ha det til på film...

Og benytter også anledningen til å si tusentakk til Ulrikke som sier til alle at de skal lese det jeg skriver her, fordi hun synes det er så vakkert. Takk Ulrikke!

spindelsinn

06.sep.2009 kl.19:50

enig, du skriver veldig fint!

skulle gjerne likt å lese notatene i bøkene dine.

Bettina Isabelle

27.sep.2009 kl.19:23

jeg har aldri lest en blogg som skildrer følelser og situasjoner så sikksykt bra. Jeg sitter her med tårer i øynene og har ikke ord rett og slett! Nydelig blogg, og jeg håper det ordner seg for deg, uansett hva du velger å gjøre (:
- B

Vivian V.

27.sep.2009 kl.21:59

Kjempe søt blogg:) Du skriver utrolig bra!

Helene

28.sep.2009 kl.00:35

Kunne du fortelle meg navnet på denne boken? Fikk utrolig lyst til å lese den.
Å du.. Jeg gråter av innleggene dine.

Kaia

28.sep.2009 kl.03:34

Nydelige formuleringer, ord med mening. Visste ikke at det gikk an å skrive så vakkert om kjærlighet uten å ende i et hav av klisjéer. En blogg også for oss som har verdens beste kjæreste - en påminnelse til oss om hvor heldige vi er. Du er lagt til i favoritter, jeg kommer garantert tilbake for å lese mer :)

Sukkerkyss

28.sep.2009 kl.10:25

Bettina Isabelle; Tusentakk! Tusen,tusen,tusentakk! Klart det ordner seg, men innimellom trenger man høre det for å ikke glemme det. Mange ganger.

Vivian V; Tusentakk! Det betyr masse for meg!

sukkerkyss

28.sep.2009 kl.10:34

Kaia; Det er den fineste kommentarene jeg noen gang har fått. "Ord med mening". For når jeg skriver føles det som at ingenting gir mening overhodet. Også ser du mening i alle ordene? Tusentakk!!!!

sukkerkyss

28.sep.2009 kl.10:35

Helene: Jeg skulle så gjerne, men alle som kjenner meg vet at jeg synes det er den fineste boken i hele verden. og jeg vil ikke at noen skal lese dette og skjønnne at det er meg, om du skjønner? Unnskyld. Virkelig.

Kaia

29.sep.2009 kl.02:29

Gjør nok det :) Jeg har lest gjennom alle innleggene dine og ønsker bare at du skal skrive mer og oftere :) Tror det er mange av oss som har vært igjennom vanskelige perioder, jeg hadde i alle fall en del håpløse følelsesmessige relasjoner i tiden før jeg fant kjæresten min. Trøsten er at når den tid kommer at den rette personen dukker opp, blekner alle vanskelige erfaringer i minnet.

Jeg kunne også gjerne tenkt meg å lese denne boka du nevner.. Kjenner ikke noen andre enn meg selv som har spesielle forhold til bøker, så at du skal bli avslørt er veldig usannsynlig. Tror du får se mailadressen min når jeg poster innlegget, kanskje du kunne sende tittelen der? Bare viss det ikke er for mye stress, du bestemmer selv, men jeg hadde satt stor pris på det :) I mellomtiden anbefaler jeg deg å gå på YouTube å høre på Missy Higgins "Where I stood" eller "They Weren't There". Vet ikke hvor mye musikk betyr for deg, men dette er terapisanger for alle med kjærlighetsorg, så kanskje verdt å sjekke ut?.. :)

Skriv en ny kommentar

hits