9 måneder uten deg

Jeg prøver å ikke tenke på ham nå når høstløvet faller. Jeg jobber og jobber og skremmer vekk alle tanker om ham. Men jeg savner ham. Jeg savner ekskjæresten min så jeg holder på å gå i oppløsning innvendig. Og alt inni meg knuser når jeg skriver ekskjærsten min. Det jeg savner aller mest akkurat nå, er den delen av ham som var bestevennen min. Jeg savner smilet hans og lattern hans. Savner måten han ser på meg. Men den delen av ham som alltid fikk meg til å føle meg bedre, uansett, den har jeg faktisk ikke tenkt på. Ikke på lenge i allefall. Han føles plutselig som en fremmed. Likevel ser jeg ham bare tydligere og tydligere for meg, mer og mer. 

I fjor akkurat på på denne tiden var jeg den lykkeligste jenta i hele verden. Fordi jeg hadde ham. Jeg var så lykkelig, hver morgen jeg våknet, hver kveld. Og jeg var så klar over det. Jeg har aldri smilt så mye, inni meg og utenpå.Jeg drømte om så mye, men bare jeg hadde ham var det nok. Og nå... nå har jeg alt jeg drømte om i fjor. Men ikke ham. 

Hvorfor ble han ikke med? Hvorfor bor han i en annen by, i et annet land, men en annen jente, men sier at han savner meg også? Kom til meg, bevis noe, hva som helst. For jeg tror ikke, etter nesten 9 måneder uten deg, at jeg kan bli lykkelig uten deg.

20 kommentarer

emilija

27.sep.2009 kl.00:51

har lest gjennom mange av innleggene din nå, og må bare si at du skriver utrolig bra!!

tror bloggen din blir undervurdert pga. av designet, for dette er virkelig en super blogg ellers!

håper det ordner seg, og du kommer deg over eksen!!

som en liten trøst så har du hvertfall fått en ny fast leser! :)

Kikky.

27.sep.2009 kl.11:56

Ja, du har definitivt en ny leser i meg også. Fikk vondt langt inni sjelen av å lese dette, samtidig som du skriver helt utrolig vakkert! Har sittet her i nærmere en time, og bare lest alle innleggene dine, de traff meg virkelig rett i hjertet. Jeg lurer bare på om du fortsatt har "han med de grønne øynene"? Det var litt uklart i de siste innleggene.

Fantastisk blogg!

hei :)

27.sep.2009 kl.12:45

du har en ny leser i meg også! har sittet å lest alle innleggene dine nå, du skriver utrolig bra. Jeg får helt vondt inni meg av noen av innleggene dine, jeg har nesten det samme problemet og kjenner meg så utrolig godt igjen. håper virkelig det ordner seg for deg.

Tine

27.sep.2009 kl.13:42

oi, kjente den stakk! Veldig sterkt av deg!

Linn løseth

27.sep.2009 kl.14:42

jeg kommer og til å sjekke bloggen din ofte, jeg får tårer i øynene av mange av innleggene dine. Du kan virkelig å skrive du (:

Jannicke

27.sep.2009 kl.17:10

Hei, som de andre har skrevet, har jeg lest igjennom alle innleggene dine, og det skjærer i hjertet å lese. Kanskje fordi jeg har det nesten helt likt deg...

Forskjellen er vel kanskje at mitt har vart i nesten 2 år nå, og at grunnen er at jeg ikke har like bra viljestyrke som det du har. Det står så respekt i viljestyrken din, og skulle gjort hva som helst for å kunne få den, være like sterk som deg, eller så sterk du klarer å være.

Jeg kommer hvertfall til å fortsette å lese bloggen din, av de grunner av at du er utrolig dyktig til å beskrive følelsene dine, og at det ikke handler om spørsmål og feil svar, men av den tragiske grunn som aldersforkjell.

Det er så godt for meg å se at jeg ikke er alene. Det er ikke det samme å snakke med sin beste venn om dette. Han vet ikke hva jeg gjennomgår, uansett hvor mye jeg beskriver og forklarer for ham.

Jeg håper virkelig du klarer å komme deg ut av dette, og av å lese dette, at jeg kan klare å få viljestyrken til å komme meg videre i livet.

A

27.sep.2009 kl.17:35

stakkars :l

Mira

27.sep.2009 kl.17:58

jeg ble truffet dypt inne i sjelen av bloggen din, jeg har lest gjennom alle innleggene dine og må si at jeg sjelden har lest noe så ektefølt noen gang. Du skriver helt fantastisk og setter ord på følelser jeg kjenner godt igjen, du fikk meg til å tenke over mange aspekter i mitt eget liv.

du har en ny leser i meg.

Irene

27.sep.2009 kl.18:04

For en utrolig nydelig måte du skildrer følelsene dine på. Jeg kjenner meg veldig igjen i følelsene dine, men jeg har ikke kommet halvveis dit du er nå.. Livet er hardt, og kjærlighet er enda hardere.

Lana

27.sep.2009 kl.19:11

Du er utrolig flink til å skrive, missunner deg ikke smerten du føler nå. Det finnes ikke noe verre enn et knust hjerte og jeg håper alt ordner seg for deg.

"Don't worry about losing. If it is right, it happens. The Main thing is not to hurry. Nothing good gets away." ~John Steinbeck,1958

Guro

27.sep.2009 kl.19:39

Jeg har lest alle innleggene dine. Jeg grein gjennom alt. Du skriver fantastisk!

idaa

27.sep.2009 kl.20:05

Du skriver utrolig bra! Jeg har følt mye av det samme som deg, og jeg kjemper fremdeles. Men jeg har troen på at man en dag skal man finne en som får man til å glemme alt.

lise

28.sep.2009 kl.01:39

Du vet min kjære, det finnes fler der ute. Som faktisk ganske mulig er bedre enn det dere noen gang hadde.

Du tror det ikke nå, men bare vent... en ny gutt vil dukke opp i livet ditt om tre måneder, fem år, eller om noen sekund. Du vet det ikke. Men han du skal gifte deg med er der ute. En som fortjener deg, og som du fortjener.

Puss

Sukkerkyss

28.sep.2009 kl.10:20

Tusen,tusen,tusentakk for alle fine kommentarer. De går rett i hjertet på meg!

Emilija; Ja, siden har ikke et design, så du kan ha rett i det du skrev. For det første vet jeg ikke hvordan man lager et :) Men den viktigste grunnen er at dette er en dagbok jeg trenger for å ikke gå helt i oppløsning, det er et sted jeg skriver alt jeg ikke kan si høyt. Et sted jeg ikke trenger å være modig hele tiden. Derfor er det ikke så farlig for meg hvordan den ser ut.

Kikky; Det er litt komplisert med "ham med de grønne øynene". Men ikke på de måtene man kanskje skulle tro.

Hej; Godt å vite at vi er flere. Eller utrolig vondt, alt ettersom.

Tine; Det er sånn det føles akkurat nå... Huff, lurer på om gutter også har det sånn? :)

Linn Løseth; Tusentakk!

Jannicke; Jeg kan ikke la livet mitt gå i stykker "bare" pga. en gutt. På mange måter er det akkurat sånn det kjennes ut, men jeg kan ikke la det ødelegge hele livet mitt forde. Det er derfor jeg har denne dagboken. Den er for de dagene jeg ikke er så tøff og modig. De dagene jeg må få luftet de vonde tankene også. Stå på! Vi skal gjennom dette alle sammen! Ble det slutt med deg og din kjære pga. aldersforskjell? Jeg aner jo ikke hvordan det er, men kjærlighetssorg er kjærlighetssorg, og jeg er ikke rett person til å gi gode råd. Men et råd vil jeg gi deg; Det er bedre å føle, enn ikke føle i det heletatt. Finn din måte å få orden på tankene og følelsene på. Om det er skriving, eller snakking eller gå en tur. Eller les en annen jentes dagbok om en knust hjerte og husk at du ikke er alene!

Mira; Tusentakk! Har du, og flere av dere, virkelig lest igjennom alle innleggene? Det er faktisk litt skummelt, fordi jeg virkelig åpner hele hjertet mitt og er HELT ærlig om følelsene mine. Jeg er egentlig ikke flink til det utenom denne dagboken. Alle rundt meg ser den sprudlende, velykkede jenta jeg også er. Men denne siden er det bare dere som ser. Og hvorfor det? Det er den eneste muligheten jeg har for å komme meg gjennom dagene. Jeg vil ikke være hun som bare gråter over et knust hjertet. Selvom jeg er henne også.

Irene; SÅÅÅ sant!! Den beste følesen i verden, er også den væreste å miste.

Lana: Det var et utrolig vakkert sitat. Henger nå på kjøleskapet mitt!

Guro; Tusen, tusentakk! Jeg blir så rørt av at noen tar seg tid til å lese igjennom alle inleggene mine.

Idaa; Jeg tror det er vikitg å tro på akkurat det. Selvom jeg skal innrømme at jeg ikke helt klarer det nå.

Lise; Det kan nok være det. Seff er det det :) Men jeg er redd for at jeg ser på gutten jeg gifter meg med, og det stikker litt til i hjertet. Fordi, uansett hvor lykkelig jeg blir med ham, er det ikke det samme. Jeg er redd for at jeg ikke klarer å gi helt slipp på drømmen min om ham og jeg som vi skapte sammen.

Jannicke

28.sep.2009 kl.13:23

Takk =)

Vi ble aldri sammen, fordi plutselig betydde alderen noe for ham, noe det ikke gjorde i begynnelsen.

Det er liksom greit å kunne ligge med meg, "bruke" meg når det selv passer han. Og nå høres det sikkert ut som om han player meg, men det vet jeg at han ikke gjør, jeg vet han har følelser for meg, og det viser han særlig godt nå når jeg endelig har tatt motet til meg å si at jeg ikke vil ha kontakt med ham lenger.

Han lar meg nemlig ikke være i fred, ber meg vente litt, sender meldinger hele tiden etc. Er helt sykt, og er jo veldig egoistisk av ham, men er jo innerstinne det jeg vil. Ha oppmerksomhet fra ham, at han skal vise at han bryr seg, du skjønner hva jeg mener? (:

Problemet mitt er at jeg ikke er like sterk som deg, som klarer å la være å svare på meldingene hans, eller når han ringer.. Jeg svarer, jeg snakker. Er slik jeg ikke kommer meg ut av det (:

Men skal ikke plage deg med mine problemer, det virker som om du har nok allerede.. Vil bare igjen si at du har en flott blogg, den kan hjelpe mange :)

Sukkerkyss

28.sep.2009 kl.20:39

jannicke; Kjære deg, du plager meg OVER HODET IKKE!!! Som jeg sa, kjæelighetssorg er kjærlighetssorg, og like vondt og sårt uansett. Vi får hjelpe hverandre til å stable oss på bena!

hei :)

03.okt.2009 kl.22:52

jeg har lest alle innleggene dine, det er helt sant! og det er så utrlig godt og lese. har det forferdelig vondt med en type selv fortien. vet ikke hva jeg skal gjøre lnger, men deg hjelper å lese bloggen din!

Jannicke

05.okt.2009 kl.11:30

:D

sukkerkyss

05.okt.2009 kl.22:59

Hej :) : Ja, vi får bare holde ut og holde sammen! Jeg er så glad for at det hjelper deg å lese dagboken min, selvom jeg kanskje heller skulle ønske at den var full av lykkelige dager som kunne glede noen

Jannicke

06.okt.2009 kl.01:12

Gjør absolutt INGENTING at den inneholder hva den gjør, jeg skulle bare selv ønske at du hadde det mer lykkelig :)

Men hvem ønsker ikke å være lykkelig? :) hehe, man kan ikke få i både pose og sekk, men bare vent, snart får man en av delene :D man må bare vente.

Skriv en ny kommentar

hits