Veldig godt

Han med de grønne øynene er hjemme igjen. "Skal vi møtes? Eller prater vi fortsatt ikke sammen?". Ikke akkurat drømmemeldingen å våkne opp til... Før han dro sa jeg til ham at jeg ikke klarer dette mer. At alt er feil og at han ikke kan gjøre ting rett. Og det var da han fortalte at han skulle dra. Der og da følte jeg ingenting. Litt lettet bare, tror jeg. Vi, eller, mest meg tror jeg, ble enige om å bare kutte all kontakt til han kom hjem. Det har sikkert vært leit for ham, men jeg har bare nytt det.  Men da jeg våknet i morges til den meldingen var det akkurat som om vi fikk en ny start på en måte. Jeg spratt opp av sengen, kastet meg i dusjen og prøvde å gå igjennom kleskapet mitt i hodet for å se best ut, uten å vise at jeg har lagt så mye som en tanke bak det. 

Idet jeg har fått kaffen min som vanlig og småløper mot jobben sender jeg ham en melding. Og smiler. Også smiler jeg ennå mer når han svarer rett etterpå. Sier akkurat det jeg vil høre. Små sommerfugler flakser i magen, det føles slettes ikke så galt mer. 

Jeg tvinger meg til å gå rolig de siste meterne mot joben selvom jeg vet at jeg er litt sen. (klarte ikke å bestemme meg for hvilke sko jeg skulle ha på meg... disse jente-problemene...) Jeg prøver å puste rolig, men hjeret mitt dundrer på undersiden av skjorten og et lite sekund angrer jeg på at jeg tok en lysblå og ikke en hvit. Jaja, jeg kan faktisk ikke gjøre noe med det det. Som om det har noe å si hvilken farge skjorten min har uansett... Han står på trappen utenfor. Jeg ser ham med en gang. Og nå banker hjertet mitt ennå mer, jeg smiler og småler om hverandre. Han ser meg også og kommer gående mot meg, med armene åpne. Han klemmr meg, lenge og hardt. Og jeg klemmer tilbake. "Som jeg har savnet deg" sier han. Jeg bare smiler og smiler. 

Joda, det er godt å ha ham hjemme igjen. Veldig godt. Selvom jeg ikke trodde det før han kom.

3 kommentarer

tewa

19.nov.2009 kl.21:51

Har du haft en bra dag?

Kikky.

20.nov.2009 kl.22:38

Deilig å lese at humøret ditt har snudd litt i hvertfall. Liker skrivemåten din godt, sjekker bloggen jevnlig :-)

Tine

20.nov.2009 kl.23:55

:)

Skriv en ny kommentar

hits